Boutique B&B De Oude
Melkwinkel 

De B&B is gelegen aan een brede singel, pal tegenover het prachtige groene Springerpark en vlak bij de winkels, haven, restaurants, zilverateliers en juweliers.  

De B&B bevindt zich in het souterrain van ons huis; een voormalige melkwinkel. Je komt binnen via de voormalige winkeldeur, uw eigen entree. Het nostalgische rinkelende belletje herinnert aan vroegere tijden. Deze ingang wordt alleen door jullie gebruikt!

Gratis parkeren kan voor de deur op privéterrein met camerabewaking, of parkeer op het openbare parkeerterrein van supermarkt Albert Heijn op 2 minuten loopafstand. Elektrisch laden kan aan een van de 10 laadpunten in de directe omgeving.

De hal is sfeervol. Ruimte voor de jassen, een grote spiegel, paraplu’s zijn te leen. 

Via de loftdeur, een prachtige Barnwood schuifdeur, kom je in de voormalige melkwinkel die nu volledig is verbouwd tot slaapkamer. Met een luxe hotel-boxspring uit de Sera-collectie, heerlijke kussens, linnenkast met een safe, een sfeervolle bank, een prachtige plankenvloer (nieuw gelegd, maar de vloerdelen zijn historisch mooi) en verduisterende gordijnen. De kamer heeft rustige aardetinten en een bohemian Ibiza touch. Dat is fijn slapen!

Vanuit de slaapkamer wandel je verder naar een knusse ruimte, die vroeger de opslag was van stapels hoge melkkratten. Wij hebben er nu een sfeervolle ruimte van gemaakt, met aardetinten en een Oud-Hollandse touch. Sober landelijk wonen en een knipoog naar vroegere jaren waar hier in huis de melkboer woonde met 10 kinderen. 

Lees een boek of drink een heerlijk kopje koffie aan de ronde tafel met fluweelzachte stoelen. Gebruik van Nespresso-koffie en verschillende soorten thee is inbegrepen, een koelkastje met 2 gekoelde flesjes water en een vriesvakje voor de ijsblokjes. Bij aankomst staat er een sapje voor u klaar en een heerlijk plakje koek van bakkerij Kok. 
Heeft u overige wensen, zoals een borrelplank bij aankomst, een tosti, een stapel pannenkoeken of uw favoriete drankje al gekoeld in de koelkast, of heeft u iets te vieren met cava en bonbons, geef dit aan ons door, dit is in overleg bij te boeken. 

De derde ruimte is de badkamer. De badkamer bevindt zich in het voormalige atelier van de zilversmid. Hier heeft zilversmid Hendrik Copier, vader op zoon, 100 jaar gewerkt en terwijl hij boven woonde. Nu is het een badkamer met luxe elementen.

Kom tot rust in de luxe jacuzzi of neem een lekkere douche. Douche, toilet en bad zijn van elkaar gescheiden, wel zo fijn. De badjassen hangen klaar, gebruik van mini-Ritualsproducten en olie voor in het bad zijn inbegrepen.

Buiten staan 2 stoelen klaar met kussens. In het voor tot in het najaar is het fijn om het eerste kopje koffie in de zon te kunnen drinken. Het is een geveltuintje met ochtendzon op eigen terrein, met plantjes, sfeerverlichting en een trapje dat bijna 200 jaar oud is.